Skal du have en ny carport?

Vi bygger carporte i kvalitet

​En ny carport eller garage er ikke blot en behagelighed, fordi du slipper for at skrabe is af bilen og for at fjerne børnenes cykler igen og igen, fordi de ikke har en fast plads nogen steder. En carport er også en god investering, fordi sne, frost, skidt og regn slider på både biler og cykler. Med en god og funktionel carport kan du sætte bil og cykler i ly og dermed forlænge deres levetid.

Hos Nordisk Boligbyg ApS har vi stor erfaring med opsætning af carporte i træ – og har du brug for en garage, bygger vi også gerne den.

Vi opsætter carporte og bygger garager for boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder i Haderslev, Odense, Sønderborg og resten af Region Syddanmark.

Et smukt resultat med blik for helheden

Når du skal have bygget en ny carport, er det vigtigt, at den passer til huset, de øvrige bygninger og omgivelserne i indkørsel og have. Vi har erfaringen og blikket for helheden, der sikrer, at du får en løsning, hvor din nye carport harmonerer smukt med resten, uanset om du skal have en simpel carport eller en mere eksklusiv dobbelt carport med integreret opbevaring til cykler, havemøbler og haveredskaber.

Vi sørger ligeledes for, at din nye carport bliver opført i overensstemmelse med de gældende regler for tilbygninger, bebyggelsesprocent og afstandskrav. Og skal der søges om tilladelse til opsætning af en carport på din grund, rådgiver vi dig gerne i, hvordan du søger om tilladelse hos teknisk forvaltning i din kommune.

Har du brug for et tilbud eller priser?

Skal der bygges en ny carport ved din bolig eller din virksomhed, er du velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi sammen kan finde frem til den løsning, der passer bedst til dit behov, dine forventninger og budget. Og når vi har set nærmere på opgaven, laver vi naturligvis gerne et tilbud til dig, helt uforpligtende.​

Firmaoplysninger

Nordisk Boligbyg ApS

Humlehøjvej 8, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

Björgmundur +45 93 95 76 55  

Daniel +45 81 61 17 19

E-mail: info@nordiskboligbyg.dk

Indhent et tilbud!

Hvorfor vælge os?

check-2  Kvalitetsbevidste

check-2  Flotte resultater

check-2  Erfarne håndværker

check-2  Altid efter planen