Tømrer med speciale i nybyggeri

Vi påtager os alle former for nybyg for private og erhverv

Søger du et erfarent og højt kvalificeret tømrerfirma til at stå for dit nybyggeri, da er Nordisk Boligbyg ApS i Sønderborg din professionelle samarbejdspartner på projektet.

Som tømrerfirma har vi mange års erfaring med nybyggeri for private boligejere, sommerhusejere og erhvervskunder, og vi hjælper også gerne dig med at få dit byggeprojekt godt i mål. 

Vi bygger nyt hus, sommerhus og erhvervsejendomme for kunder i hele Region Syddanmark – fra Haderslev til Sønderborg og Odense.

Nybyggeri med lækre trædetaljer

Når du lader os stå for nybyg hos dig, er du sikker på, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden, og at alle aftaler holdes. Med os får du desuden en lydhør og fleksibel samarbejdspartner, der forstår at omsætte dine boligdrømme og visioner for nybyggeriet til virkelighed.

Ønsker du et nybyggeri, hvor den lækre, klassiske nordiske stil går igen i dit nye hus, har vi mange års erfaring med at arbejde med hårdt træ til fx gulve og svalegange. 

Ligesom vi kan opsætte, smukke og funktionelle listebeklædninger i træ på facader og indenfor for at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære i dit hjem eller din virksomhed.

Brug for rådgivning eller priser?

Vi ved, at et nybyggeri er en stor mundfuld for mange, og derfor tilbyder vi som byggefirma at stå for alle dele af byggeprojektet for dig – fra de første indledende tegninger til vores tømrere laver det sidste finish i det færdige hus. Vi tilbyder desuden også tilbygning til hus & ny carport

Giv os derfor et ring eller send os en mail, hvis du har en boligdrøm eller et byggeprojekt, vi kan hjælpe dig med at få realiseret. Vi står ligeledes til rådighed med kyndig vejledning, og har du brug for et uforpligtende tilbud med en god pris, laver vi naturligvis gerne et tilbud til dig.

Firmaoplysninger

Nordisk Boligbyg ApS

Humlehøjvej 8, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

Björgmundur +45 93 95 76 55  

Daniel +45 81 61 17 19

E-mail: info@nordiskboligbyg.dk

Indhent et tilbud!

Hvorfor vælge os?

check-2  Kvalitetsbevidste

check-2  Flotte resultater

check-2  Erfarne håndværker

check-2  Altid efter planen