Professionelt udført listebeklædning

Vi giver facaden liv med lækkert træ

Træ er utroligt smukt på facader på moderne bygninger og tilbygninger, og hos Nordisk Boligbyg ApS har vi erfaringen og ekspertisen til at give facaden på din bolig eller ejendom det helt rette, nordiske look med en holdbar og smuk listebeklædning i træ.

Vores virksomhed ligger i Sønderborg, og vi udfører listebeklædning i forbindelse med nybyggeri og tilbygninger for såvel private boligejere som sommerhusejere og erhvervskunder i Haderslev, Sønderborg, Odense og de øvrige dele af Region Syddanmark.

Hvad er listebeklædning?

Med en moderne og tidssvarende listebeklædning sætter vi trælister op udvendigt på en bygnings facade. Listerne kan enten sættes lodret, så de danner en grafisk effekt, der løfter facaden opad, eller de kan sættes vandret eller i mønster.

Listebeklædning er blevet meget populært gennem de senere år – og med god grund. Med en udvendig træbeklædning kan du give din bolig eller dit virksomhedsdomicil den helt rette, varme træfornemmelse, der er indbegrebet af den nordiske byggestil.

Listebeklædning kan udføres i mange forskellige typer træ, og listerne kan males, oliebehandles eller stå rå, så de patineres med vind og vejr - alt efter hvilket udtryk du ønsker, facaden skal have.

Vil du gerne have træet til at være et mere gennemgående tema i din bolig eller virksomhed, laver vi ligeledes listebeklædning indendørs, evt. som akustikvæg for at give din stue eller dit køkken-alrum et udtryk og en fornemmelse, der ikke bare ser varm og hyggelig ud, men også er det med en behagelig rumklang. Løsninger med akustikvægge er ligeledes særdeles velegnede i kontorlandskaber, hvor mange medarbejdere sidder sammen i samme lokale.

Kontakt os gerne for information og tilbud

Ønsker du, at vi skal lave listebeklædning for dig? Eller vil du gerne have rådgivning og information om de muligheder, der er for træbeklædning inde og ude? Da er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi leverer altid arbejde af højeste kvalitet.

Firmaoplysninger

Nordisk Boligbyg ApS

Humlehøjvej 8, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

Björgmundur +45 93 95 76 55  

Daniel +45 81 61 17 19

E-mail: info@nordiskboligbyg.dk

Indhent et tilbud!

Hvorfor vælge os?

check-2  Kvalitetsbevidste

check-2  Flotte resultater

check-2  Erfarne håndværker

check-2  Altid efter planen