Få en smuk og æstetisk tilbygning til huset

Er huset blevet for småt? – Lad os skabe pladsen!

En tilbygning til hus er ofte et rigtig godt alternativ til at bygge nyt – for hvorfor forkaste noget, man ellers er glad for, bare fordi det er blevet for småt?

Tilbygning til hus kan se ud på alverdens måder, alt efter om det er en udestue, en udvidelse af den eksisterende stue, en teenage- eller voksenafdeling, en ny garage eller bare en ordentlig entre, der står øverst på ønskesedlen, for at få den eksisterende bolig til at matche dine og familiens behov.

Hos Nordisk Boligbyg ApS i Sønderborg har vi mange års erfaring med at lave tilbygninger til hus, sommerhus og erhvervsejendomme for kunder i hele Region Syddanmark fra Odense til Haderslev og Sønderborg.

Få den tilbygning du drømmer om

Som tømrerfirma lægger vi vægt på, at det er dine ønsker og drømme med hensyn til en tilbygning til hus eller ejendom, vi skal hjælpe dig med at realisere. Derfor bruger vi gerne god tid på rådgivning og planlægning sammen med dig, så vi er sikre på, at din tilbygning matcher behov, forventninger og pris 100%.

Vi har masser af idéer og input til, hvordan en tilbygning til et hus kan se ud – altid med blik for harmonien med det eksisterende, så du får en løsning, der er smuk og æstetisk, samtidig med at du får løst dit pladsproblem.

​Vi hjælper både, når det er boligen, der er blevet for lille, og når det er din virksomhed, der har vokset sig ud af de eksisterende rammer.

Med os som tømrerfirma på en tilbygning, er du desuden garanteret:

  • ​Kvalitet og godt håndværk
  • ​Overholdelse af aftaler om tidsfrister og budget
  • ​God dialog og personlig kontakt

Få et tilbud på tilbygning til hus

Uanset om det er en større eller mindre tilbygning, som en garage eller en carport, du har brug for hjælp til, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop din tilbygning. Så ring eller skriv – og bliv pladsmanglen kvit.

Firmaoplysninger

Nordisk Boligbyg ApS

Humlehøjvej 8, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

Björgmundur +45 93 95 76 55  

Daniel +45 81 61 17 19

E-mail: info@nordiskboligbyg.dk

Indhent et tilbud!

Hvorfor vælge os?

check-2  Kvalitetsbevidste

check-2  Flotte resultater

check-2  Erfarne håndværker

check-2  Altid efter planen